Peli Parke Genel Personel Alımları

Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş. bünyesinde üretilen Peli markalı laminant Parke fabrikası personel alımı iş ilanı yayınladı. Peli Parke'ye iş başvurusu nasıl yapılır ?

Peli Parke Genel Personel Alımları

Peli Parke, 1995 yılında kurulan Vezirköprü Orman Ürünleri ve kağıt Sanayi A.Ş. tarafından üretilen laminant parke markasıdır. Peli Parke fabrikası Samsun ilinin Vezirköprü ilçesinde bulunmaktadır. İlçe Samsun il merkezine 110 km. uzaklıktadır. İlçe oldukça gelişmiştir. Merkez nüfusu 30 binden fazladır.

2017 Peli Parke personel alımı iş ilanları kariyer sitesi üzerinden yayınlamıştır. Bu ilana göre personel alımı Samsun, İstanbul ve Diyarbakır illerinde yapılacaktır. 

2017 Peli Parke Personel Alımı yapılacak pozisyonlar ve illeri

  • Orman Endüstri Mühendisi (Vezirköprü Samsun)

  • Makine Mühendisi (Vezirköprü Samsun)
  • Maliyet Muhasebecisi Elemanı (Vezirköprü Samsun)
  • Muhasebe Yöneticisi / Yönetmeni (Vezirköprü Samsun)
  • Satış Destek Elemanı (İstanbul Avrupa)
  • Bölge Satış Sorumlusu (Diyarbakır)

Sizler de yukarıdaki ilanlara iş başvurusu yapmak ya da Peli Parke şirketine özgeçmişinizi bırakmak istiyorsanız http://www.peliparke.com/tr/human-resources adresinde bulunan başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Şirket boş olan pozisyonagöre sizlerle iletişime geçecektir.

2017 Peli Parke iş başvurusu yapacak kişiler özellikle Samsun ili Vezirköprü ilçesinde ikamet etmeleri gerekmektedir. Fabrika Vezirköprü ilçe merkezinde bulunmaktadır.

 
peki parke iş başvurusu 2017 peli parke iş ilanları 2017 peli parke personel alımı 2017 peli parke mühendis alımı 2017 peli parke vezirköprü iş başvurusu 2017 vezirköprü iş ilanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.