Medline Hastanesi Personel Alımı İş İlanları

Türkiye genelinde sağlık sektörü çalışan sayısı diğer sektörlere göre bir hayli fazladır. Sağlık Meslek Yüksek okulu veya Sağlık Meslek Lisesi Mezunu olan adaylar yayınlanan ilanlar sayesinde kolaylıkla iş bulabilmektedirler.

Medline Hastanesi Personel Alımı İş İlanları

Türkiye genelinde sağlık sektörü çalışan sayısı diğer sektörlere göre bir hayli fazladır. Sağlık Meslek Yüksek okulu veya Sağlık Meslek Lisesi Mezunu olan adaylar yayınlanan ilanlar sayesinde kolaylıkla iş bulabilmektedirler. Heryıl özel hastaneler bünyesinin ihtiyacı olan personelleri bu bölümlerden mezun olmuş lan adaylar arasından istihdam etmektedir. Özellikle Sağlık meslek lisesi mezunları arasından sağlık teknikeri alımı hastanelerin en çok yayınlamış olduğu iş ilanlarındandır. İkamet etmekte olduğunuz şehirde bulunan Medline Hastanesi’nde çalışmak istiyorsanız İnsan Kaynakları departmanı tarafından yayınlanan ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk özel Mobil Sağlık hizmetini 1995 yılında vermeye başlayan Medline Hastanesi 2001 yılında Esas Holding tarafından alınmıştır. Sağlık sektöründe ciddi yatırımlar yapan Esas Holding tüm yatırımlarını Medline Sağlık Grubu çatısı altında toplamıştır. Sizde bu sektörde iş arıyorsanız ilanları inceleyip iş başvurusu yapabilirsiniz.

Medline Hastanesi İş İlanları :

⇒ Anestezi Teknisyeni,
⇒ Paramedik, 
⇒ Acil Tıp Teknisyeni,
⇒ Satınalma Yöneticisi,
⇒ Elektrik Teknikeri,
⇒ Teknik Bakım Elemanı.

Medline Sağlık Grubu, ihtiyaç duyulan her tür sağlık hizmetini aynı kalitede ve standartta sunan, erişilebilir ve yaygın sağlık hizmetleriyle güçlü bir marka olarak yoluna devam edecektir. Türk halkının beklediği sağlık hizmetleri anlayışının nabzını tutan Medline Sağlık Grubu; bu duyarlılıkla sürekli yenilenerek sektörünün de öncüsü olacaktır.

Medline Sağlık Grubu’nun vizyonu; ihtiyaç duyulan tüm sağlık hizmetlerinde her zaman en yakın mesafede duran ve ilk tercih edilen sağlık kurumlarını oluşturmaktır. Grup, toplumun sağlık ihtiyaçlarını ön planda tutarak, sürekli değişim ve gelişimin öncüsü olarak, hasta ve hasta yakını memnuniyetini gözeterek, yeni ve sağlıklı yaşam akımlarını ve bunun toplumda oluşturduğu beklentilere en iyi şekilde karşılık vererek büyüyecek, genişleyecek ve yaygınlaşacaktır.

Medline Sağlık Grubu iş başvurusunda bulunmak isteyen kişiler aşağıdaki iletişim kanalları vasıtasıyla kurum ile iletişime geçebilirler. Öncelikle özgeçmişinizi hazırlamalı ve eğer iş deneyimleriniz varsa bunu mutlaka cv’nizde belirtmelisiniz. İsterseniz kuruma mail yolu ile de ulaşabilirsiniz. Adresler aşağıdadır.

Kemerburgaz Caddesi, No: 45, 34396 Ayazağa / Sarıyer / İstanbul

e-posta: infomerkez@medline.com.tr

 
Medline Hastanesi Güncel İş İlanları Medline Hastanesi Hemşire Alımı Medline Hastanesi İş Başvurusu 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.