Mavi Jeans İŞKUR işbaşı programı kapsamında eleman alımı yapıyor

Hazır giyim Türk firması Mavi İŞKUR işbaşı eğitim programı kapsamında personel alımı iş ilanları yayınladı. Satış danışmanı alımı yapacak olan firma personel alımı koşulları neler?

Mavi Jeans İŞKUR işbaşı programı kapsamında eleman alımı yapıyor

Hazır giyim sektörünün ülkemizde ve yurt dışından adını duyurmuş ünlü şirketi Mavi personel alımı yapıyor. 50 ülkede faaliyet gösteren Mavi, 2008'den bu yana her yıl yüzde 30 büyümeye devam etmektedir. 

Mavi, İŞKUR işbaşı eğitim programı ile personel alımı yapcağını duyurdu. Mavi'nin belirli şubelerine İŞKUR üzerinden satış danışmanları alınacaktır. Üç (3) ay içinde hiçbir kurumda sigortalı çalışmamış olmak gerekmektedir.

MAVİ, İŞKUR Destekli işbaşı Eğitim Projesi çerçevesinde Personel alımı şartları nelerdir?

  • Son 3 ay içinde herhangi bir kurumda sigortalı çalışmamış olmak,
  • En az lise mezunu,
  • 18-25 yaş arası,
  • Aktif satışı seven,
  • Diksiyonu düzgün,
  • Moda ile ilgilenen ve kişisel bakımına özen gösteren,

Yukarıdaki şartlara uyanlar Mavi iş başvurusunda bulunduklarında yapacakları işleri şöyle sıralayabiliriz; İŞKUR iş başı programı haftada 45 saat olmak üzere 4 ay sürmektedir, program 6 gün, günde 8 saat olarak uygulancaktır. Çalışma ücreti ve SGK giderleri (iş kazası ve sağlık primleri gibi) İŞKUR tarafından karşılacaktır. Yemek ve yol ücretleri Mavitarafından verilecektir.

Mavi Personel Alımı yapacağı iller hangileridir?

Mavi personel alımını İzmir, Ankara, Kocaeli, Adana, İstanbul, Antalya şubelerine yapacaktır. Başvurular Türkiye İş Kurumu ve Mavi üzerinden yapılmaktadır.

 
Mavi Jeans İŞKUR işbaşı programı kapsamında Personel Alımı iş ilanları 2017 mavi personel alımı 2017 mavi iş ilanları 2017 mavi işkur personel alımı 2017 işkur işbaşı personel alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Hakan tahtacı     2019-10-03 Slm sizlerle çalışmak isterim yaş 31