Makina Kimya Endüstrisi Sürekli İşçi Alımı için DPB'de ilan yayınladı

MKE daimi işçi statüsünde personel alımı ilanı yayınladı. En az lise ve dengi mezunu olma şartı olan ve KPSS P94 puan türünden 60 puan alan adaylar başvuruda bulunabilirler.

Makina Kimya Endüstrisi Sürekli İşçi Alımı için DPB'de ilan yayınladı

Makina ve Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğü sürekli işçi alımı için devlet personel başkanlığı sitesinde ilan yayınladı. Kırıkkale'de bulunan MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası müdürlüğüne lise ve dengi mezunu olan daimi işçi alımı yapılacaktır.

2017 MKE daimi işçi alımı ilanı Türkiye İş Kurumu olan İŞKUR üzerinden KPSS puanına göre yapılacaktır. KPSS P94 puan türünden en az 60 alan aday başvuruda bulunabilecektir. İlan ile ilgili detaylar ve başvuru süreci www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

2017 MKE personel alımı iş başvurusu şartları neler?

MKE daimi işçi alımı ilanı başvurularını en az 3 yıl deneyimli ve deneyimsiz olarak iki grup halinde yayınladı. Her iki grup için de en az lise ve dengi okul mezunu olma şartı getirildi. Toplam alınacak personel sayısı ise 94 olarak belirtildi. 

3 Yıl Deneyim Aranan Pozisyonlar Hangileridir?

MKE işçi alımında 3 yıl deneyim şartı aranan şartlar için, refrakter ustası (8), çelikhane operatörü (30), tavan vinç operatörü (12) ve iş makineleri operatörü (10) kadrolarına alım yapılacaktır.

Deneyim Şart Olmayan Pozisyonlar Hangilerdir?

MKE daimi işçi alımında tecrübe şartı aranmayan pozisyonlar ise Kimya (4), Metal (12), Metalurji (12) ve Endüstriye Otomasyon (6) olarak açıklanmıştır.

MKE perosnel alımı iş başvurusu yapmak isteyen adaylar 3 Nisan 2017 tarihine kadar bulundukları illerde bulunan Türliye ş Kurumu müdürlüklerine başvuruda bulunabilirler. İlan detayları hakkında daha fazla bilgi almak için https://goo.gl/nTxaC6 adresini ziyaret edebilirsiniz.

 
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.