Lise, Üniversite Yeni Mezun iş İlanları 2020

Lise ya da üniversiteden yeni mezun olup iş arıyorsanız size iyi haberlerimiz var. Farklı sektörlerde faaliyetlerini sürdüren çok sayıda firma yeni mezun personel alımı için kolları sıvadı.

Lise, Üniversite Yeni Mezun iş İlanları 2020

İş ilanı arayan kişilerin en çok zorlandıkları durum yeni mezun olmalarıdır. Bunun sebebi ise bir çok iş veren deneyimli personel aramaktadır. Bundan dolayı yeni mezunların başvuru yapabilecekleri iş alanları oldukça kısıtlıdır. Peki, yeni mezun olan kişiler nasıl deneyimli personel olacaklardır? Mutlaka bir iş yerinde çalışmalı ve belirli alanlarda uzmanlaşmalılar ki deneyimli personel haline gelsinler. Aslında bu durum öğrenci kardeşlerimizi umutsuzluğa götürmektedir. Liseden veya üniversiteden yeni mezun olan kişiler iş bulamamaktadırlar.

Yeni mezun iş ilanlarını incelediğimizde ilanların çoğunluğunun başlığının yetiştirilmek üzere diye başladığını görmekteyiz. Bunun yanında yeni mezun arayan firmaların bazıları da ilanın sonuna asistan ifadesini eklemektedir. Buradan anladığımız yeni mezun olmuş iş deneyimi zayıf olan kişi alımı yapılacaktır.

Yeni Mezun iş ilanları

  • İnsan Kaynakları Stajyeri (Profen Group A.Ş - İstanbul)
  • Yönetici Asistanı (Destek Patent A.Ş. - İstanbul)
  • Satış ve Lojistik Organizasyon Personeli (Torrecid Seramik Frit ve Glazir - Eskişehir)
  • Satış Danışmanı (Penti Giyim - Bursa Özdilek Avm)
  • Finans Elemanı (Grand Park Lara Hotel - Antalya)

Yukarıya yazdığımız açık iş pozsiyonları sizler için sadece birer örnektir. Siz bu yazımızı okuyana kadar bu kadrolara personel alımları yapılmış olabilir. Bunun için aşağıya yazdığımız internet bağlantısı ile güncel yeni mezun iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

http://bit.ly/2SNgcG7

 
Lİse Mezunu Eleman Alimi 2020 Lise Mezunu İşçi Alımı Lise Mezunu İş Başvurusu Lise Mezunu İş İlanlari 2020 Lise Mezunları İçin İş İlanları Lise Mezunu İş İmkanlari 2020 Lise Mezunu Memur Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Eylül kuzucu     2017-02-02 Tekstil önlisans 2005 mezunuyum.izmir