Lila Kağıt Sanayi Personel Alımı İş İlanları 2017

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 2005 yılında faaliyetlerine başlayan Lila Kağıt sektörde bir çok firmayı geride bırakarak büyümeye devam ediyor.

Lila Kağıt Sanayi Personel Alımı İş İlanları 2017

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 2005 yılında faaliyetlerine başlayan Lila Kağıt sektörde bir çok firmayı geride bırakarak büyümeye devam ediyor. Türkiye'de temizlik kağıtları üretiminde yurt içi e yurtdışına satışları ile ismini duyuran Lila Kağıt personel alımı yapmak üzere iş ilanları yayınlamıştır. İzmir ve İstanbul da faaliyetlerine devam eden firma bünyesine yeni takım arkadaşları almaya devam ediyor. Kağıt sanayi sektöründe iş arayışınız varsa ve tanınmış bir firmada çalışmak isterseniz mavi ve beyaz yaka kadrolarında oldukça fazla alım yapıldığını söyleyebiliriz.

Eğer kariyer hedefiniz varsa ve bu firmada çalışmak istiyorsanız yayında olan ilanları incelemenizde fayda var. Hem üretim tesisinde hemde ofislerinde personel alımı yapan firmada çalışmak isteyenler için aşağıdaki pozisyonları sıralayabiliriz.

Lila Kağıt Sanayi İş İlanları

⇒ Resepsiyonist,
⇒ Ofis Elemanı,
⇒ Satış Operasyon ve Planlama Uzman Yardımcısı,
⇒ Bütçe ve Raporlama Analisti,
⇒ Ürün İhracat Satış Müdürü,
⇒ Zincir Mağazalar Saha Satış Temsilcisi.

Yayında olan ilanlar arasından bir kaç tanesi yukarıda verdiğimiz gibidir. İş Başvurusu yapmak isteyen okurlarımız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak yayında olan ilanlara ulaşabilirler. Başvuru yapmadan önce size uygun olan ilanın başvuru şartlarını incelemenizi öneriyoruz.

Lila Kağıt Sanayi İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/lila-kagit-san-ve-tic-a-s-is-ilanlari-c8539-p33417/ 

 
Lila Kağıt Sanayi Eleman Alımı Ofis Elemanı Arayan Firmalar 2017 Tekirdağ Çorlu Fabrikalar İş İlanları 2017 Temizlik Kağıt Sanayi Firma İlanları Personel Alımı 2017 Eleman AlıMı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Yaşar     2019-11-22 Çalışmak istiyorum