Hizmetli Alımı Başvuru Şartları

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hizmetli alımı ilanını sizlerle paylaşmıştık. Başvuru yapmak isteyen adaylar bu ilanın başvuru şartlarını merak ediyorlar.

Hizmetli Alımı Başvuru Şartları

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hizmetli alımı ilanını sizlerle paylaşmıştık. Başvuru yapmak isteyen adaylar bu ilanın başvuru şartlarını merak ediyorlar. Şimdi dilerseniz başvuru için istenen genel şartları paylaşalım. Öncelikle emniyet genel müdürlüğünün hizmetli alımı için ilan açması gerekmektedir. Aşağıda belirttiğimiz şartlar bi önceki hizmetli alımına ilişkin şartlardır. Sizler de başvuru yapacaksanız aynı şartların geçerli olacağını söyleyebiliriz. 

Genel Hususlar

a) Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği çerçevesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında değişik illerde görevlendirilmek üzere merkez ve taşra teşkilatına Kadrolu statüde personel (Hizmetli) alımı yapılacaktır. Sınav Komisyonunca yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucuna göre alım yapılacak personel kontenjanı ve nitelikleri EK-1 de belirtilmiştir.

b) Adaylara atama onayları hariç yapılacak tüm tebligatlar ve duyurular, www.egm.gov.tr internet adresinden yapılacak olup adaylara ayrıca yazılı tebligat gönderilmeyecektir.

c) Tüm aşamalarda başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşılan adayların işlemleri iptal edilecektir.

ç) İşlemler başvurulan İl Emniyet Personel Şube Müdürlüğü tarafından Personel Bilgi Sistemine kayıt edilecek olup, adaya "Başvuru Formu" çıktısı imzalatılarak bir örneği verilecektir. Sözlü ve/veya uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar imzaladıkları bu "Başvuru Formu" nu sınava getirmek zorundadır. Adaylar Başvuru Formunda aksaklık görmesi halinde görevli personele düzelttirilip, yeniden imzalayacaklardır. (Başvuru formundaki bilgiler yapılacak işlemlere esas alınacak olup, beyan edilen yanlış bilgilerden adayın kendisi sorumlu olacaktır.)

d) Merkezi sınav puanı olarak yalnızca 2016 yılında yapılan KPSS-P94 puanı esas alınacaktır.

e) Sınav komisyonu, değerlendirme neticesinde herhangi bir adayı başarılı bulmaması halinde adayların tamamını eleme tasarrufuna sahiptir.

f) Sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olup atanmaya hak kazanan adayların atamalarının yapıldığı birimde "Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği"ne göre en az 3 yıl çalışmaları gerekmekte olup, başvuruda bulunacak adayların bu hususu göz önünde bulundurarak tercihlerini yapmaları gerekmektedir.

Başvuru yapacak olan adaylar buraya tıklayarak ilan hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirler.

 
Lise Mezunu Hizmetli Alımı Emniyet Genel Müdürlüğü Hizmetli Alımı Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ozlem solin     2018-08-02 Basvuru hizmetli elaman icin