Hattat Holding personel alımı açık pozisyonlara online iş başvurusu

Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından olan Hattat Holding personel alımı yapmak üzere iş ilanları yayınlamıştır. Haberimizin devamında detaylara ulaşabilirsiniz.

Hattat Holding personel alımı açık pozisyonlara online iş başvurusu

Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından olan Hattat Holding personel alımı yapmak üzere iş ilanları yayınlamıştır. Ülke ekonomisine katkıda bulunan büyük kuruluşlar arasında olan Hattat Holding farklı sektörlerde faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürüyor. 1995 yılında kurulmuş olan Hattat Holding bünyesinde Otomotiv, Enerji, Turizm ve inşaat gibi alanlarda faaliyeti olan toplam 21 adet şirket bulunmaktadır. Kurulduğu günden bu güne kadar aile tarafından yönetilen Hattat Holding Çerkezköy’deki 11 fabrikası ile üretime de ciddi katkı sağlamaktadır.

Hattat Holding’in Zonguldak, Amasra ve Kandilli’de devam eden Batı Karadeniz Enerji projesi adı altında Elektrik santralleri, metan gazı, kömür madenciliği, petrol ve doğalgaz üretimi alanında faaliyetlerini sürdürüyor. İstanbul’da ise inşaat ve turizm sektöründe yatırımları ile binlerce kişiye de iş imkanı sunuyor.

İmalat teknolojisi konusunda Ülkemizin lider şirketlerinden biri olan Hattat Tarım Makinaları, Hattat Otomotiv Pazarlama, Hema Otomotiv Sistemleri, Hema Direksiyon Sistemleri, ve Hema Endüstri holding bünyesinde üretmeye devam eden diğer firmalardır. Hattat Holding Karadeniz, Çerkezköy ve İstanbul gibi bir çok bölgede üretmeye devam eden şirketlerinin ihtiyaçlarına göre mavi ve beyaz yaka personel alımları yapmaktadır.

Üretim fabrikalarında görevlendirmek üzere deneyimli, deneyimsiz işçi alımlarını yılın her döneminde devam eden  firma çalışanlarına iyi imkanların yanı sıra maaş ve sosyal haklar sağlıyor. Hattat Holding ailesinin bir üyesi olmak isteyenler kariyer sitelerinden iş ilanlarını yayınlıyor. Yine kariyer siteleri ile birlikte kendi iş başvuru sayfası üzerinden almaktadır. Burada her zaman iş ilanı olmayabiliyor. Eğer açık iş pozisyonu var ise burada yayınlanır aksi takdirme bu alan boş durumda olur. Bundan dolayı ara ara açık iş pozsiyonu var mı diye kontrol etmenizde fayda var. Başvuru yapmak isteyen okurlarımız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

https://goo.gl/EXJKyA

 
Hattat Holding eleman alımı Hattat Holding personel alımı Hattat Çerkezköy fabrikası iş başvurusu Hattat direksiyon fabrikası iş başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Tuncay     2020-09-22 Çalışmak istiyorum kendime güveniyorum ömrüm boyunca hep çalıştım hiçbir zaman pes etmedim hayatım hep çalışmakla geçti boş durmayı seven biri değilim lisans mezunuyum halkla ilişkiler pazarlama yönetici insan kaynakları mesleklerini icra edebilirim yetenek ve bilgi birikimim var .yetenekli ve kabiliyetliyim kendime güveniyorum.