Hastane İş Başvurusu İş İlanları

Özel hasteneler personel alımı yapıyor.

Hastane İş Başvurusu İş İlanları

Özel hastane ve kliniklerin çoğalması sağlık sektöründe çalışmak isteyenlerin sayısınıda artırmıştır. Özel hastanelere başvurular genellikle kurumun internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Kurumun internet sitesinde bulunan iş başvuru sayfasındaki formu doldurarak iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Kamu hastaneleri için personel alımları atama ve sınav yolu ile yapıldığı için kamu ilanlarını yakip etmekte fayda var.

Eğer devlet hastanesinde çalışmak istiyorsanız ilk olarak Kamu Personeli Seçme Sınavından istenilen puanları almış olmanız gerekmektedir. Kamu hastanesinde çalışmak isteyenler sınav ve atama sonuçları belli olana kadar özel bir hastanede çalışmaya başlayabilirler.

Özel sağlık kurumları ve hastanelerin internet sitelerinde bulunan insan kaynakları bölümünden iş başvuru formunu doldurarak iş başvurularını yapabilirler. Genellikle hastanelerin ilgili bölümlerinde kariyer fırsatları yada bizimle çalışmak istermisiniz gibi sloganlara tıklayıp başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru yapan adaylar istenilen bilgileri tam ve eksiksiz yapmaları oldukça önemlidir.

İnternet sitelerinde bulunan iş başvuru formu üzerinde iş başvurusu yapacaklar hakkında edinilmesi gereken tüm bilgiler talep edilmektedir. Sağlık kurumları ve özel hastane iş başvuru formlarını doldururken öncelikle başvurmak istenilen bölge belirlenmelidir. Sonrasında görev almak istenen pozisyon belirtilerek işleme devam edilir. İsim, soy isim, bitirilen okullar ve kişisel bilgiler doğru bir şekilde belirtilmelidir. İletişim bilgileri mutlaka belirtilmelidir. Ancak aktif olarak kullanılan adres ve telefon belirtilmelidir. Alk kısımda örnek olarak bir hastanenin iş başvuru formuna görebilirsiniz.

http://www.igh.com.tr/is_basvuru_formu

 
Hastane başvurusu Hastane İş başvuru formu Hastane İş başvurusu Özel hastane İş başvurusu İş alımları İş başvurusu sağlık personeli Hastane personel alımları Özel hastane personel
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Demet     2021-02-13 Tıbbi sekreterlik, hasta kabul, tıbbi arşivleme belgeleri var yurt disi huzur evinde 5yil çalismisligim var huzur evi veya bu alanlarda iş arıyorum. Bilginize sunarım
Songül Eymur.     2021-02-13 Hastanede temizlik personeli olarak çalışmak istiyorum.
Gülşen Çelik     2021-01-18 Açıl işe ihtiyacım var yakın zamanda temizlik sertifikası artı hasta kabul sertifikası aldım
Emine Yıldırım     2020-12-20 Evde iş yapmak istiyorum
Hatice     2020-11-02 Acil işe ihtiyacım var
Dilek     2020-09-30 Tıbbi sekreterlik, hasta kabul, tıbbi arşivleme belgeleri var lise mezunuyum bilgisayar biliyorum bu alanlarda iş arıyorum. Bilginize sunarım.
Sevda     2020-07-28 Temizlik elemanı olarak çalışmak istiyorum
Gülcan yıldırım     2020-07-19 Kayseri şehir hastanesinde temizlik işlerinde çalışmak istiyorum bilgilerinize sunarım
Mehmet karagoz     2020-05-27 3 aydir issizim acil is aramaktayim her ne is olursa yapaya hazirim