Garanti Bankası En Az Lise Mezunu Personel Alıyor

Garanti Bankası personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı.

Garanti Bankası En Az Lise Mezunu Personel Alıyor

Garanti Bankası ihtiyaçları sahabet kapsamında belirli aralıklarda Türkiye geneli personel alımı yapmaktadır. Garanti Bankası insan kaynakları departmanı tarafından merkez ve şubelerinde açık olan pozisyonlar için lise ve üniversite mezunları için belirli aralıklar ile personel alımları yapılmaktadır Müşteri memnuniyetini artırmak için her yıl yeni uygulamalar geliştiren Garanti Bankası merkez ve şubelerindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere yeni personel alımmları yapmaktadır. Garanti Bankası kariyer sayfası üzerinden yayınlanan ilanlarda lise ve üniversite mezunu personel alımı yapacağını duyurmuştur. 

Garanti Bankası Personel Alımı

Garanti Bankası şubelerindeki personel ihtiyacı kapsamında en az lise mezunu personel alımı yapacaktır. Alım yapılacak personeller hangi pozisyonlarda istihdam edilecek şimdi detaylara geçelim;

Merkezi satış temsilcisi, gişe asistanı, şube hizmetleri destek asistanı, operasyon asistanı, Part time müşteri memnuniyeti müşteri temsilcisi, Dış ticaret ve krediler işlemleri asistanı, telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, merkezi satış temsilcisi, şubesiz kanallar işlem analiz asistanı, gişe asistanı, telefon bankacılığı müşteri temsilcisi.

Yukarıda sıralanan pozisyonlar Garanti Bankası kariyer sayfası üzerinden yayınlanmıştır. Toplam kaç kişi işe alınacak net bir rakam verilmemiştir, dilerseniz alttaki bağlantıya tıklayarak iş başvuru sayfasındaki detayları inceleyebilirsiniz.

http://www.garanti.com.tr/tr/garanti_hakkinda/insan_kaynaklari/garantili_kariyer.page

 
Garanti Bankası Garanti Bankası lise mezunu alımı Garanti Bankası personel alımı Garanti Bankası alım Garanti Bankası kariyer Garanti Bankası güvenlik görevlisi alımı Garanti Bankası iş ilanlarıKaynak: Garanti Ban
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
FATİH ÖZAY     2019-06-13 Sizinle çalışmak istiyorum