Eti Personel Eleman Alımı Yapıyor

Eti lezzeti ile bir çok çalışanı ile büyümeye devam ederken yeni personeller ve elemanlar almaya devam ediyor.

Eti Personel Eleman Alımı Yapıyor

Ülkemizin en büyük ve tanınmış markalarından birisi olan Eti 1961 yılında üretime başlayarak kısa zamanda insanların beğenisini kazanmıştır. Türk gıda mühendislerinin çalışmaları ile tüketicilere lezzetli ürünler sunarak her geçen gün büyümeye devam ediyor. Eti insan kaynakları departmanı tarafından yapılan açıklamada önümüzdeki yıllar içinde çok daha büyük bir platform haline gelmesi bekleniyor. Bu nedenle bu fırsatı kaçırmadan yayında olan ilanları inceleyerek iş başvurusu yapmanızı öneriyoruz. Ülkemizin büyük markalarından olan Eti iş ilanlarının detaylarına geçelim dilerseniz.

Ülkemizin önemli markası olan Eti Ankara, İzmir ve İstanbul illeri için yayınlanan kadrolar aşağıdaki gibidir.

ETİ İş İlanları

  • Satış Müdürü,
  • Kalite Güvence Teknisyeni,
  • Proje Mühendisi,
  • Ağ Mühendisi,
  • Ürün Müdürü,
  • Eğitim Yetkilisi.

Yukarıdaki kadrolar için personel  alımları devam etmektedir. Eğer sizde ülkemizin tanınmış markalarından biri olan Eti bünyesinde çalışmak istiyorsanız. Firma tarafından yayınlanan kadrolara iş başvurusu yapmanızı öneriyoruz. Firmanın yayında olan ialn sayısı 32 adettir. Sizde bu ilanlara başvuru yapmak için alttaki linki kullanabilirsiniz.

ETİ İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/eti-sirketler-grubu-is-ilanlari-c2539-p16905/

 
Personel Alımı Eleman Alımı İş Başvurusu Eti Personel Alımı 2017 Eleman Alımı 2017 Eti Iş Ilanları Eti Açık Pozisyonlar Eti İş Başvurusu Eti İnsan Kaynakları İşin Olsa My Memur İş Bilgisi
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.