Dora Hospital Personel Alımı iş başvurusu yapma 2020

Türkiye'nin en gelişmiş özel hastaneleri arasında olan ve İstanbul'da hizmet veren Dora Hostpital farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere personel alımı yapacaktır.

Dora Hospital Personel Alımı iş başvurusu yapma 2020

Türkiye'nin en gelişmiş özel hastaneleri arasında olan ve İstanbul Şişli'de hizmet veren Dora Hospital farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere personel alımı yapacaktır. Bünyesinde farklı üniteler olan hastane sağlık personeli başta olmak üzere farklı niteliklerde personel alımlarına devam etmektedir. Personel alımı sürecinde genellikle deneyimli ve nitelikli personellere ihtiyaç duymaktadır. Sağlık sektöründe bir özel hastanede çalışmak isteyenler Dora Hospital İş İlanlarını inceleyerek yayında olan ilanlara iş başvurusu yapabilirsiniz.

Dora Hospital İnsan Kaynakları departmanı tarafından yayınlanan ilanlar ile bünyesine farklı pozisyonlarda çok sayıda personel alacaktır. Alım yapılacak personeller arasında Ameliyat Hemşiresi, Özel Güvenlik Görevlisi, Tıbbi Sekreter ve Temizlik Görevlisi gibi pozisyonlarda çalışabilecek personellere ihtiyaç duymaktadır. Dora Hospital bünyesinde çalışmak için yayında olan ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Hastaneye doktor ve hemşire alımı sürekli olmaktadır. Bundan dolayı açık iş pozisyonlarında doktor ve hemşire alımlarını yazmadık. Bunun yerine daha çok ilköğretim ve lise mezunlarının başvuru yapabileceği iş ilanlarını yazmayı tercih ettik.

Dora Hospital iş ilanları açık iş pozisyonları

  • Acil Servis Hekimi,
  • Ebe,
  • Temizlik Personeli,
  • Estetisyen,
  • Özel Güvenlik Görevlisi,
  • Çağrı Merkezi Görevlisi,
  • Tıbbi Sekreter

Dora Hospital iş başvurusu yapmak isteyen okurlarımız yukarıda sıralanan pozisyonlardan birini tercih ederek hemen başvuru yapabilirsiniz. İstanbul Dora Hospital İş İlanlarına başvuru yapmak isteyen okurlarımız hastanenin insan kaynakları birimine özgeçmişlerini mail atarak veya direk yukarıdaki açık iş pozisyonlarına başvuru yapabilirler. Bunun için hastanenin sitesinde bulunan iş başvuru sayfasını ziyaret ederek gerekli iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Dora Hospital İş Başvurusu

Bunun yanında hastane ile işbirliği içerisinde olan ve hastane personel alımı ilanlarını yayınlayan kariyer sitesi üzerinden de iş başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız ve oradan da gerekli mail adresi ve iş başvuru sayfasına gidebilirsiniz. Başvuru linki https://goo.gl/UpyFMM

 
Dora Hospital iş başvurusu 2020 İstanbul Özel Hastaneler İş İlanları 2020 Özel Güvenlik Alan Hastaneler 2020 dora hospital temizlik işçisi alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Kenan     2020-08-19 Hastanede daha önce çalıştım