Doğan Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

Doğan Holding yeni yayınladığı ilanlar ile çok sayıda personel eleman alımı yapacaktır

Doğan Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

Ülkemizin en değerli holdinglerinden biri olan Doğan Holding personel alımı yapacaktır. Bünyesinde bulunan grup şirketlerinde binlerce çalışanı olan holding ülke ekonomisine ve istihdama ciddi katkı sağlayan Doğan Holding özellikle medya gurubunda her yıl yüzlerce yeni personel almaktadır. Hürriyet, Kanal D, Posta ve CNN gibi büyük medya kuruluşlarında personel alım ilanları sürekli olarak güncelleniyor.

Doğan Holding personel alımı iş ilanları ile bir çok kişiye iş imkanı sunmaktadır. Doğan Holding insan kaynakları sürekli olarak ihtiyacı olan kadrolar için ilanlarını güncellemektedir. Bu nedenle en ufak bir pozisyon bile çıksa vakit kaybetmeden iş ilanı yayınlanmaktadır.

Doğan Holding iş ilanarını yayınladığı kariyer sayfasında 20 pozisyon için ilan yayınlanmıştır ancak toplamda kaç personel alımı yapılacak her hangi bir detay verilmemiş. Yayında olan pozisyonları incelediğimizde ilanlar şu şekilde verilmiştir.

– Reklam Pazarlama Yöneticisi,

– Araştırma ve Planlama Asistanı,

– Pazarlama Sorumlusu,

– Üst Düzey Yönetici Asistanı,

– Grafik Tasarım Uzmanı,

– Sistem Yöneticisi.

 Doğan Holding personel alımı yapmak için yukarıda verilen pozisyonlarda yapılacaktır. Bu ilanları güncel olarak isbilgileri.com sitesini takip ederek bilgi alabilirsiniz. Yayında olan ilanların detayları ve başvuru şartları için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/dogan-tv-holding-is-ilanlari?firma=10962

 
doğan holding iş ilanları holding personel alımları kariyer doğan holding doğan holding personel alımı İş İlanları 2017 doğan holding eleman alımı doğan holding iş başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.