Dizilere reklamlara yeni yüzler figüran alımı iş başvurusu 2018

Türkiye genelinde televizyon kanallarının izleyici kitlesini artırmak için farklı konseptde hazırlayıp sunduğu televizyon programlarının sayısı her geçen gün artıyor. Figüran iş ilanları başvurusu nasıl yapılır?

Dizilere reklamlara yeni yüzler figüran alımı iş başvurusu 2018

Türkiye genelinde televizyon kanallarının izleyici kitlesini artırmak için farklı konseptte hazırlayıp sunduğu televizyon programlarının sayısı her geçen gün artıyor. Kış aylarında dizi filmlerin artışı sektörde figüran ihtiyacını ikiye katlamaktadır. Figüranlar başrolde olan kişilere yardımcı olan kişilerdir. Mesela mahalle sahnesinde yer alan tüm kişiler figüran olarak görev yapmaktadırlar. Mahalledeki bakkaldan sokakta yürüyen kişilerin tümü o dizi veya film sahnesi için özel olarak yerleştirilmiş figüranlardır. Otobüs sahnelerinde koltuklarda oturan yolcular da aynı şekilde film ekibi tarafından yerleştirilmiştir. Özellikle ülkemizde son zamanlarda ön plana çıkan tarihi diziler ise tam bir figüran iş ilanı gibidir. Özellikle Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamit gibi dizilerde birçok figüran bulunmaktadır.

Cast ajansları tarafından reklam, klip, film ve dizi gibi yapımlarda ihtiyaç duyulan karakterler seçilerek yapımcı şirketler ile çalışmalarına aracılık etmektedirler. Sizler bu şirketlerde özgeçmiş ve birkaç açıdan çekilmiş fotoğraf bırakırsanız ihtiyaç halinde bu ajanslar sizlere ulaşır. Aldıkları işlere göre lazım olan yüz ve vücut tipinde olan kişilere ulaşarak onlara yapımlarında yer veririler. Ülkemizde hizmet veren cast ajansları arasından sıyrılıp ön plana çıkmış olan Mor Ajans dizi, film, klip ve reklam projelerinde görev alabilecek adaylara fırsat vermektedir.

Mos Ajans insan kaynakları yetenekli olduğunu düşünen insanların yeteneklerine göre sınıflandırarak kariyer programlarını uygun hale getirip kişisel gelişiminde yardımcı olmaktadır. Uygun olan adayları Televizyon kanallarına, koreograflar, reklam ajansları ve klip yönetmenleri ile yapımcılara önerilerde bulunarak yönlendirmektedir. Kendine güvenen ben yetenekliyim diye düşünen adaylar aşağıdaki şartları inceleyip Mos Ajansa iş başvurusu yapabilirler. Şirket şu anda dizilere ve reklamlara yeni yüzler adıyla personel arayışı içerisindedir.

Mos Ajans Dizi ve Reklam Yüzü Alımı Şartları

⇒ Bay – Bayan,
⇒ Her Alandan, 
⇒ Deneyimli - Deneyimsiz
⇒ Her Yaştan
⇒ Full Time - Part Time iş imkanı.
⇒ Her Tipten

Mos Ajans iş başvurusu yukarıda belirtilen şartlara uygun olan tüm adaylar arasından kabul etmektedir. Türkiye genelinde bu sektörde çalışmak isteyen tüm adayların başvuru yapmalarına imkan veren ilanda kendine güvenen reklam, dizi, televizyon programlarına katılabilecek adaylar aramaktadır. Sizde bu sektörde çalışmak istiyorsanız vakit kaybetmeden yayında olan ilana başvuru yapabilirsiniz. İş başvurunuzu aşağıdaki linke tıklayıp ilan sayfası üzerinden başvuru yapabilirsiniz. https://goo.gl/v3gNDC

 
mos ajans figüran iş başvurusu 2018 dizilerde oyunculuk iş ilanları reklamlarda figüran olma işi dizi reklamda oynama işi
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Burhan Karasu     2017-01-10 Öncelikle Kendimi Geliştirmek Oyuncu Ünlü Olmak İstiyorum Ararsanız Sevinirim Lütfen Arayın İşe İhtiyacım Var