Çanakkale Belediyesi İlkokul Mezunu Temizlik Görevlisi İşçi 2017 Alımları

Çanakkale Belediye Başkanlığı Türkiye İş Kurumu üzerinden en az ilkokul mezunu temizlik işçisi alımı yapacağını açıkladı.

Çanakkale Belediyesi İlkokul Mezunu Temizlik Görevlisi İşçi 2017 Alımları

Çanakkale ili ülkemizin yakın tarihine şahitlik etmiş bir kentimizdir. Özellikle 1. dünya savaşında Çanakkale cephesinde gösterilen üstün başarı ile ülkemizin düşmanlardan temizlenmesi ve kurtuluş savaşının başlamasına vesile olmuştur.

Çanakkale ilimiz özellikle bu tarihi görmek isteyen yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapmaktadır. Bundan dolayı Çanakkale Belediyesi personel ve işçi alımları yaparak artan nüfusa ve belediye hizmetine yetişmek istemektedir.Çanakkale Belediye Başkanlığı Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Çanakkale Belediyende temizlik işçisi olarak çalışacak olan adaylar en az ilkokul mezunu olmak zorundalar.

2017 Çanakklae Belediyesi temizlik görevlisi iş ilanı yayınladı ve adaylar için sadece ilkokul mezunu diplomasını ibraz etme şartı koştu. Çanakale Belediyesi temizlik görevlisi olarak 15 daimi işçi alacağını ve bu açıkladığı kontenjanın 3 katı kadar adayı da sözlü mülakata alacaktır. 

Adaylar 10 Mart 2017 tarihinde kadar ilana başvuruda bulunmalıdırlar. İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Çanakkale il müdürlüğüne giderek başvuruda bulunabilirler. İlana başvuracak adaylar ayrıca Çanakkale ilinde en az bir (1) yıldır ikamet ediyor olmalıdırlar.

Çanakkale Belediyesi işçi alımı için 15 kontenjanın 3 katı kadar aday olan 45 kişiyi belirlemek için 16 Mart 2017 saat 10.00'da Çanakkale Belesiyesi nikah salonunda noter huzurunda kura çekimi yapacaktır. Detaylı bilgi için Türkiye İş Kurumu İŞKUR il müdürlüğünden, 0286 217 1079 nolu belediye telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

 
Çanakkale Belediyesi işçi alımı 2017 çanakkale belediyesi temizlik görevlisi alımı 2017 ilkokul mezunu iş ilanları 2017 çanakkale iş ilanları 2017 belediye temizlik görevlisi iş ilanları 2017 çanakkale işkur iş ilanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.