BTA Havalimanları ve Denizyolları Personel Eleman Alımı 2020

Havalimanlarında yiyecek ve içecek satışı ile sektöre 1999 yılında giren BTA firması havalimanlarındaki işleri ile birlikte denizyolları ve yaşam merkezlerine yapmış olduğu yatırımlar ile büyümeye devam etmektedir.

BTA Havalimanları ve Denizyolları Personel Eleman Alımı 2020

1999 yılında TAV ortaklığı ile İstanbul Dış Hatlar Terminali bünyesinde kurulan BTA Havalimanları ve Denizyolları Yiyecek ve İçecek Hizmetleri A.Ş., havalimanlarında yiyecek ve içecek işlerinin yürütülmesi için kurulmuştur. Havalimanlarındaki işleri ile birlikte denizyolları ve yaşam merkezlerine yapmış olduğu yatırımlar ile büyümeye devam etmektedir. BTA şirketi bünyesinde çalışmak isteyenler firma tarafından yayınlanmış olan iş ilanlarını inceleyerek uygun olan kadrolara başvuru yapabilirler.

BTA İnsan kaynakları bünyesindeki açık kadroları yayınlarken ihtiyacı olan personeller için istenen başvuru şartlarını ilan sayfası üzerinden yayınlamıştır. BTA Havalimanları tarafından yayınlanmış olan güncel iş ilanları sayfasında yayınlanan pozisyonları haberimizin devamında görebilirsiniz.

BTA Havalimanları personel alımı iş ilanları 2019 yılı sonunda devam etmekle birlikte 2020 yılı ile birlikte daha da artması beklenmektedir. Özellikle İstanbul’a açılacak 3. Havalimanı ile birlikte eleman personel alımında artış beklenmektedir. Şu anda aşağıdaki pozisyonlara personel alımı yapılacaktır ve bu pozisyonlara ek iş ilanları yayınlandığında sitemizdeki sayfa da güncellenecektir.

BTA Havalimanı ve Denizyolları Yiyecek İçecek A.Ş. açık iş pozisyonları

  • Aşçı
  • Servis Elemanı
  • Garson
  • Çırak

BTA Servis Elemanı Garson Personel Alımı Şartları

  • Tercihen Turizm Meslek Lisesi ve/veya MYO mezunu
  • Tercihen Zincir otel ve/veya restoranlarda A La Carte Servis tecrübesine sahip
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış
  • Vardiyalı sistemde çalışabilecek Bay / Bayan

BTA Çırak Alımı Şartları

  • Lise Mezunu
  • Tercihen Zincir otel ve/veya restoranlarda mutfak tecrübesine sahip
  • İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden

BTA Aşçı Alımı Şartları

  • Otel ve restoran mutfaklarında en az 2 yıl deneyimli
  • Türk ve uluslararası mutfak konusunda uzman
  • Hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe ve titizliğe özen gösteren

BTA firması 2020 yılında toplam kaç personel alacak ilan sayfasında bu konu hakkında net bir açıklama yok ancak; ihtiyaçlarına göre ilan yayınlayan BTA Havalimanları kariyer sayfası üzerinden sürekli olarak yeni ilanlar yayınlamaktadır. BTA Eleman Alımı İş İlanlarını inceleyip uygun kadrolara başvuru yapmak isteyen okurlarımız alttaki linke tıklayıp ilan ve başvuru sayfasını ziyaret edebilirler.

BTA İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sizler yukarıdaki açık iş pozisyonlarında çalışabileceğinize inanıyor ve gerekli şartları da taşıyorsanız. BTA firması çalışmak için uygun bir şirkettir. Arkasında TAV havalimanı işletmeleri gibi büyük bir şirketi almıştır. Ayrıca ülkemizde açılacak yeni havalimanlarında da yiyecek içecek servislerini BTA firmasının alması bekleniyor. Sadece havalimanları değil deniz yolunda da öncü şirketler gibi hizmet vermektedir ve personel alımları 2020 yılında da devam edecektir. Aşağıdaki bağlantı ile BTA Havalimanı Denizyolu Yiyecek ve İçecek Hizmetleri A.Ş. firmasına ait ilanları görüntüleyebilirsiniz. https://goo.gl/ZJkXof

 
BTA Catering Personel Eleman Alımı İlanı TAV Grubu BTA Yiyecek İçecek iş ilanları havalimanı lise mezunu bta garson alımları 2020
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.