Beko Loder Operatörü Personel Alımı Yapan Firmalar 2018

Beko Loder Operatörleri özellikle inşaat sektörünün vazgeçilmez iş makinesidir. Beko Loder Operatörü iş ilanları yayınladı ve alım yapan firmalar belli oldu.

Beko Loder Operatörü Personel Alımı Yapan Firmalar 2018

Beko Loder kelimesi Backhoe Loader ingilizce kelimesinin Türkçe uyarlaması olarak ortaya çıkmıştır. Beko Loder hem kazı hem de yükleme yapan bir iş makinasıdır. İş makinaları sektörünün en çok kullanılan işi makinasıdır. ​Beko Loder operatörü ise bu iş makinası kullanan kişiye denmektedir. G sınıfı ehliyet sahibi olan kişiler Beko Loder kullanabilir. Beko Loder operatörlerine en çok inşaat sektöründe ihtiyaç duyulmaktadır. Diğer sektörlerde de iş imkanları vardır.

2018 Beko Loder Operatörü iş ilanları yayınlanmaya başladı. İş olarak inşaat sektörü için malzemelerin taşınması kum ve inşaat malzemelerinin nakliyelerinin yapılması Beko Loder makinasının yapabileceği tüm işlerin yapılmasını gerektirir. 2018 yılına birçok yatırım ile giren ülkemizde yeni yollar yapımı da hızla devam etmektedir. Bunun yanında inşaat sektörü de büyüdükçe beko loder operatörlerinin açıkta kalmayacağı görünüyor. Çünkü bu makineleri sıradan ehliyeti olan kişileri kullanması zordur. Bundan dolayı yeni operatörlere bile güvenip iş verilmektedir. Bu iş makinalarının çalıştığı her saat başı için ücret ödendiğinden acemi birisinin işi uzatma riski bulunmaktadır fakat tecrübeli bir operatör işi zamanında veya zamanında önce bitirerek hem zaman hem de para kazandırmış olacaktır.

Beko Loder Operatörü Alımı yapan firmalar ve şartları (İlanlar güncellenmektedir.)

  • Çorum Ülkün HES İnşaatı (En az ilkokul mezunu, 5 yıl tecrübeli)
  • Gürbağ A.Ş. (Bursa) 3 yıl iş tecrübesi olan atık su işinde çalışacak.

Yukarıda verilen Beko Loder Operatörü iş ilanlarına şartlarınız tutuyorsa başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru sırasında SGK’dan alacağınız hizmet dökümü sayesinde iş deneyiminizi kanıtlayabilirsiniz. Çünkü o hizmet dökümünde çalıştığınız iş yeri ve pozisyonunuz da bulunmaktadır. Başvurularınızı ister şahsen isterseniz https://goo.gl/3yTSGu adresinden yapabilirsiniz.

 
Beko Loder Operatörü arayan Firmalar beko loder iş ilanları iş makinesi operatörü iş ilanları 2018
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Turan özçelik     2019-11-20 Loder operatör
Ibrahim Şahiner     2018-12-29 20yıl operatörüm loder jcb silindir ehliyet var.