Arıkanlı Holding Personel Alımı İş İlanları

Arıkanlı Holding her yıl ihtiyacı olan kadroları belirleyerek insan kaynakları departmanı aracılığı ile iş ilanları yayınlıyor. Sizde bu ilana başvuru yaparak yeni bir iş sahibi olabilirsiniz.

Arıkanlı Holding Personel Alımı İş İlanları

Arıkanlı Holding her yıl ihtiyacı olan kadroları belirleyerek insan kaynakları departmanı aracılığı ile iş ilanları yayınlıyor. Arıkanlı Holding iş başvurusu yapmak isteyen adaylar için yayınlamış olduğu tüm açık pozisyonların başvuru şartlarını ilan sayfası üzerinden duyuruyor. Sizde Arıkanlı Holding Eleman Alımı ilanına başvuru yapmak istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgileri inceleyerek iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

İlk faaliyetine 1972 yılında başlayan firma 1996 yılında bünyesinde faaliyetleri olan şirketleri Arıkanlı Holding bünyesinde toplamıştır. Ülkemizin en büyük holdingleri arasında olan Arıkanlı Holding personel alımı yapmak üzere farklı pozisyonlarda ilanlar yayınlamıştır. Faaliyet alanları arasında sigortacılık, turizm, taşımacılık, medya, inşaat, sanayi, eğitim ve enerji gibi birçok sektörde yatırımları bulunmaktadır. Sizde bu sektörlerden birinde çalışmak istiyorsanız açık pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz.

Arıkanlı Holding İş Alanları

Şirketin çalışma alanlarını incelediğimizde az çok personel alımı yapacağı alanları da görmüş olacağız. Holdingin ilk çalışma alanı taşımacılıktır. Bunu eğitim, medya yayıncılık, turizm sağlık, sanayi inşaat, enerji ve organik tarım alanları izlemektedir. Yurtiçi kargo bu holding bünyesinde yer alan şirketlerden birisidir. Mef yayıncılık da aynı şekilde Arıkanlı Holding bünyesine bağlıdır. Holdinge bağlı fazla şirket olduğundan istihdam alanı da oldukça geniştir.

Arıkanlı Holding Personel Alımı

Türkiye genelinde grup şirketlerine personel alımı yapacak olan Arıkanlı Holding iş ilanlarını internet üzerinden yayınlamaktadır. İş ilan siteleri üzerinden verilen siteler üzerinden online olarak iş başvurusu yapabiliyorsunuz. Bunun dışında alım için holdinge bağlı şirketlere özgeçmiş de bırakarak onların cv havuzunda yer alabilir ve ihtiyaç durumunda aranabilirsiniz. Başvuru şekli size kalmış. İster online başvuru yaparsınız isterseniz de cv bırakır onların size dönmesini beklersiniz.

Açık İş Pozisyonları

  • Güvenlik görevlisi
  • Satın alma uzmanı
  • Satış uzmanı (yurtiçi kargo)
  • Kurye (yurtiçi kargo)
  • Kargo takip sorumlusu (yurtiçi kargo)

Yukarıdaki açık iş pozisyonları sürekli güncellenmektedir. Bu değişiklikler holding ihtiyacı göre değişmektedir. Şimdilik yukarıdaki alanlarda açık vardır. Sitemizi ara ara ziyaret ederek açık pozisyonları inceleyebilirsiniz. Eğer sizde iş arıyorsanız altta sizlerle paylaştığımız bağlantı linkini kullanarak detaylara ulaşabilirsiniz. 

https://goo.gl/ZNnWpF

 
Arıkanlı Holding Personel Alımı Arıkanlı Holding yurtiçi kargo İşçi Alımı Arıkanlı Holding Açık Pozisyonlar
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.