Ambulans Şoförü alımı yapan hastaneler 2018

Özel hastaneler ambulans şoförü alımı için ilan açmışlardır. Ambulans şoförü olmak için en az lise mezunu olmalı ve E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Ambulans Şoförü alımı yapan hastaneler 2018

Sitemize gelen yorumlarda iş arayan ve şoförlüğü olan kişiler çoğunlukla Ambulans Şoförlüğü ilanlarını sormaktadırlar. Bundan dolayı sizlere özel hastanelerin ambulans şoförü alımları hakkında bilgi vermeye çalışacağız.  Öncelikle ambulans şoförü alım yapan hastanelerden bahsedelim. Ambulans şoförleri sağlık grubunda çalışmaktadırlar. Bundan dolayı özel hastaneler, devlet hastaneleri, şehir hastaneleri, üniversite hastaneleri, poliklinikler, aile sağlığı merkezleri gibi kurumlar alım yapmaktadır.

Ambulans Şoförü iş tanımı nedir? Hangi görevlerden sorumludur?

  • Ambulansı acil durumlar için hazır durumda tutmak,
  • 112 çağrılarını değerlendirerek ambulans ekibi ile olay yerine gitmek,
  • Bulunduğu bölgeye hakim olmak ve olay yerinin adresine hızlı ve doğru bir şekilde ulaşmak,
  • Gerekli hallerde işaret lambalarını ve sirenleri kullanmak,
  • Ambulans ekipmanlarının temizliğini sağlamak ve eksik malzemeleri tamamlamak,
  • Aracın günlük ve aylık bakımlarını takip etmek

Bu maddeler işe başladıktan sonra genel iş tanımıdır. İşe başladığınız kurum sizlere başka görevler de verebilir. Tabi ambulans şoförü olmak için araç kullanımınızın oldukça iyi olması gerekmektedir. Diğer şoför grupları ile karşılaştırdığımızda oldukça dikkat ve yol bilgisi gerektiren bir meslek dalıdır. Belirli aralıklarla muayene olurlar ve gerekli hallerde ek belge istenmektedir. Şoförler vardiya sistemi ile çalışırlar çünkü 24 saat hazır olması gereken araçların şoförleri de aynı şekilde dinlenmiş ve göreve hazır olmalıdır.

Ambulans Şoförü alımları belirli aralıklarla hem özel hastanelerin insan kaynakları bölümlerinde hem de kariyer sitelerinde yayınlanmaktadır. Sağlık Bakanlığı henüz kamu hastanelerine ambulans şoförü alımı ilanı açmadı. Devlet hastaneleri ve üniversite hastaneleri personel alımlarını kamu personeli seçme sınavı ile gerçekleştirmektir. Özel hastaneler ise ambulans şoförü alımları daha sık yayınlamaktadır. Bundan dolayı sizlere özel hastane ambulans şoförü alımlarından bahsedeceğiz.

Özel Hastane Ambulans Şoförü Alımı şartları nelerdir?

  • En az lise mezunu,
  • E sınıfı sürücü belgesi sahibi,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
  • Sorumluluk sahibi olan,
  • Esnek çalışma saatlerine uyabilecek,
  • Vardiyalı sistemde çalışabilecek.

Ambulans Şoförü Alımı yapan hastaneler hangileridir?

  • Özel Keçiören Hastanesi (Ankara)
  • Florence Nightingale Hastanesi (İstanbul)

Yukarıdaki hastanelere iş başvurusu yapmak ve diğer ambulans şoförü alımı ilanlarını incelemek için https://goo.gl/qWDbvR bağlantısını inceleyebilirsiniz. Bu adresteki ilanlar sürekli güncellenmektedir.

 
özel hastane ambulans şoförü alımı 2018 ambulans şoförü alımı yapan hastaneler 2018 lise mezunu ambulans şoförü alım ilanları 2018 ambulans şoförü iş ilanları 2018
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.