Acun Medya TV8 Yabancı Dil bilen personel alımı iş başvurusu nasıl yapılır?

TV8 Kanalını satın almasıyla birlikte izlenme rekorları kıran yarışmalar yayınlayan Acun Medya yabancı dil bilen personel alımı yapacağını duyurdu. Acun Medya iş başvurusu nasıl yapılacak?

Acun Medya TV8 Yabancı Dil bilen personel alımı iş başvurusu nasıl yapılır?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya yaptığı yarışmalar ile yayınlandığı günlerde birinciliği kimseye kaptırmıyor. Acun Medya personel alımları için belirli bir zaman bulunmamaktadır. Personel alımı ihtiyaçlarını sitesi üzerinden duyururan acun medya yeni bir işe alım ilanı yayınladı. Aslından Acun Medya sürekli ilan yayınlamamktadır. Bunun yerine genel iş ilanı açarak gelen başvuruları değerlendirmektedir. İhtiyaç duyduğu iş pozisyonu ile ilgili baivuru gelmiş ise o kişiye dönüş yaparak iş görüşmesi yapmaktadır.

Acun Medya personel alımı ilanını TV8 internet sitesi üzerinden oluşturduğu online başvuru formu üzerinden bir nevi özgeçmiş oluşturarak başvuruları almaktadır. Acun Medya şirketinde çalışmak kişinin kariyeri için hızlı bir başlangıç yapmak demektir. 

Acum Medya iş başvurusu online sistem üzerinden yapıldıktan sonra Acun Medya insan kaynakları ekibi tarafından oluşturduğunuz form incelenerek uygun görülmesi halinde size geri dönüş yapılacaktır.

Acun Medya personel alımı ilanını Yunanca bilen personel alımı olarak yayınlamıştır. Bildiğniz üzere O Ses Türkiye yayın hakları Acun Ilıcalı yani Acun Medya'dadır. Ayrıca Acun Ilıcalı, O Ses Yunanistan yayın haklarını da almıştır ve şu anda orada da O Ses yarışması yayınlanmaktadır. Bundan dolayı başvuruda bulunacak adayda Yunanca bilme şartı aranmaktadır.

Acun Medya Personel Alımı yapılacak pozisyonlar

  • PRODÜKSİYON ASİSTANI - Üniversite mezunu Yunanca ,Türkçe ve İngilizce bilen tercihen İspanyolca bilen
  • SES OPERATÖRÜ - Üniversite mezunu Yunanca ,Türkçe ve İngilizce bilen tercihen İspanyolca bilen
  • KAMERAMAN ÜNİVERSİTE - mezunu Yunanca ,Türkçe ve İngilizce bilen tercihen İspanyolca bilen
  • MONTAJ OPERATÖRÜ - Üniversite mezunu Yunanca ,Türkçe ve İngilizce bilen tercihen İspanyolca bilen
  • EDİTÖR / MUHABİR - Üniversite mezunu Yunanca ,Türkçe ve İngilizce bilen tercihen İspanyolca bilen 

Yukarıdaki posizyonlara başvuruda bulunmak isteyen ve Acun Medya ailesine katılmak isteyen adaylar http://www.tv8basvuru.com/basvuru/yunanca-basvuru/1 adresi üzerinden form doldurarak iş başvurusunda bulunabilirler. Bunun yanında Acun Medya yarışmalarına başvuruda bulunarak da iş imkanı bulma şansı yakalayabilirsiniz. Çünkü Acun Ilıcalı personel alımının büyük kısmını kendi yarışmacıları arasından yapmaktadır.

 
Acun Medya personel alımı tv8 iş başvurusu tv8 personel alımı iş ilanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
mazlum     2020-02-29 d.bakırlıyım iş arıyorum hiç fark etmez ne olursa olsun yaparım yeterki iş olsun :)
Huseyn     2017-05-29 Selam ben Azerbeycandan is icin basvuruyorum. kendim djlik yapiroum Turkce Rusca Azerice biliyorum. Azerbeycanda tvde calishdim ses uzmani olarak montajida biliyorum. yillarca futbol kalecilik yapdim.voleybolumda var. gmail; prostadj@gmail.com
Kenan     2017-05-12 Turkce arapca ve ingilizce yeterli seviye konusabilen biriyim.