Acıbadem Lise Mezunu Personel Alım İlanı

Acıbadem Sağlık Grubuna bağlı hastaneler personel alımı yapmaktadır. Acıbadem Sağlık Grubu Personel Alımı 2018 yılı boyunca devam edecektir.

Acıbadem Lise Mezunu Personel Alım İlanı

Acıbadem Sağlık Grubuna bağlı hastaneler personel alımı yapmaktadır. Acıbadem Sağlık Grubu Personel Alımı 2018 yılı boyunca devam edecektir. Hatta hedefleri arasında daha da büyümek olan şirket 2019 yılında da yeni açacağı hastane ve sağlık uruuluşları için de personel alımları yapacaktır. Acıbadem Sağlık Grubu 46 farklı kadro için çok sayıda personel alımı yapacaktır. Yayında olan iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenlerin en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Elbette yayında olan iş ilanları arasındaki pozisyonlar için farklı nitelikler istenmektedir. Sizde Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde çalışmak istiyorsanız yayında olan ilanları inceleyerek başvuru yapmanızı öneriyoruz.

Acıbadem bünyesine katılmak isteyen adaylar yayındaki ilanları inceleyip size uygun olan kadrolara başvuru yapabilirsiniz. Yayında olan ilanların başvuru şartlarını inceledikten sonra başvuru yapmanız daha isabetli olacaktır. Acıbadem İnsan Kaynakları departmanı tarafından yayınlanan iş ilanları aşağıdaki gibidir.

Acıbadem İş İlanları

⇒ Biyomedikal Teknikeri 
⇒ Poliklinik Hemşiresi 
⇒ Mekanik Teknisyeni
⇒ Lojistik Uzmanı
⇒ Eczane Teknisyeni 
⇒ Güvenlik Görevlisi

Gibi pozisyonlar için Acıbadem Sağlık Grubu personel alımı yapmaya devam etmektedir. İnsan kaynakları birimince yayınlanan ilanlara başvurularınızı yapabilmeniz için ve her farklı pozisyon için ayrıntılı bilgi sahibi olmak için alt kısımda verilmiş olan linke tıklayıp iş başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

https://goo.gl/8JZJYB

 
Acıbadem Lise Mezunu Personel Alımı Acıbadem iş ilanları Acıbadem iş başvurusu 2018 Acıbadem personel alımı şartları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
İSMAİLA ABDELKADER     2016-12-25 Benim adim ismaila yabancıyım ,kamerundan geliyorum turkiyede lise mezunum . Ben fransizca,ingilizce ve türkçeyi beliyorum . şuanda turkiyedeyim . ismailamohaman12@gmail.com